Prvi stolnoteniski HUCUK IBD DAY turnir

HUCUK IBD Day Turnir

Budući da članovi HUCUK već godinama rekreativno igraju stolni tenis te sudjeluju u SOKAZ-u,  amaterkoj zagrebačkoj stolnoteniskoj ligi, ove su godine prvi put odlučili organizirati stolnoteniski turnir povodom obilježavanja Svjetskog dana upalnih bolesti crijeva.

Turnir je održan u subotu 3.lipnja u prostorijama Stolnoteniskog kluba Merix na Zagrebačkom velesajmu.

Na turniru je sudjelovalo 28  igrača, sudjelovali su i naši članovi koje moramo posebno pohvaliti na pokazanoj volji i trudu tijekom cijelog turnira. Uz izvrsnu atmosferu i druženje nije manjkalo ni sjajnih stolnoteniskih poteza.

Ponosni smo na našeg člana HUCUK-a i igrača HUCUK-ove stolnoteniske ekipe Gordana Vidića koji je osvojio prvo mjesto na ovom prvom HUCUK IBD DAY TURNIR-u. On je u u finalu je svladao sjajnog Jakova Davida Milića a treće mjesto je pripalo Hrvoju Kustecu. Sva trojica gore navedenih se već godinama uspješno natječu u gore navedenoj SOKAZ ligi.

U ugodnom društvu vrijeme je vrlo brzo prošlo a tijekom cijelog turnira igrači su se međusobno bodrili, komentirali i pohvaljivali svaki odličan potez. Mala zakuska je sigurno pridonijela dobrom raspoloženju.

Budući da su pojedini sudionici turnira bili izuzetno zadovoljni događanjem, odlučili su se se odmah nakon završetka prijaviti i za idući  HUCUK – IBD DAY TURNIR.

Mi ćemo nastojati da ovakav događaj ponovimo i sljedeće godine.

Čestitamo svim sudionicima turnira i zahvaljujemo im se na sudjelovanju.
Turnira ne bi bilo bez potpore Grada Zagreba, Stoma Medicala, Abbvie i Oktal Pharma.

Galerija slika: