Kartica “NE MOGU ČEKATI !”

Kartica "Ne mogu čekati"Jedan od najčešćih i najneugodnijih simptoma upalnih bolesti crijeva (Crohnove bolesti i ulceroznog kolitisa) su kronični proljevi. Za oboljelu osobu pronalaženje dostupnog WC-a dok je izvan kuće nije uvijek lako a ponekad zahtijeva i neugodno objašnjavanje zašto ti je dostup do toaleta hitno potreban.

Budući da većina oboljelih povremeno ili stalno ima potrebu za hitnim i neodgodivim odlaskom na toalet, Hrvatsko udruženje za Crohnovu bolest i ulcerozni kolitis izradilo je “Ne mogu čekati!” karticu za naše oboljele članove.

Kartica bi trebala oboljeloj osobi omogućiti brži pristup do toaleta jer je na njoj ukratko objašnjeno da korisnik kartice ima upalnu bolest crijeva i da je joj je potrebno hitno omogućiti dostup do istog.

Time se HUCUK pridružio brojnim udrugama oboljelih od upalnih bolesti crijeva u svijetu koje već imaju slične kartice.

KAKO DO KARTICE?

Svi članovi HUCUK-a će automatski dobiti navedenu karticu na kućnu adresu a svi ostali oboljeli koji je žele imati mogu je dobiti, uz refundaciju troškova dostave u iznosu od 20 kuna. Oni koji nisu članovi, zahtjev za karticu i svoje podatke (Ime i Prezime, točnu adresu) mogu poslati na mail: mail@hucuk.hr .

Promocija Kartica