Izjava o privatnosti

Udruga Hucuk se obvezuje poštivati anonimnost i privatnost korisnika ove web stranice. Udruga Hucuk može prikupljati osobne podatke korisnika, kao što su ime, adresa, telefonski broj ili e-mail adresa samo ako iste korisnik dobrovoljno dostavi udruzi Hucuk. Hucuk će navedene podatke koristiti isključivo u svrhu što boljeg uvida i razumijevanja pojedinačnih potreba i zahtjeva korisnika kao i razvijanja mogućnosti što kvalitetnijeg pružanja svih usluga udruge Hucuk na zadovoljstvo korisnika. Hucuk se obvezuje da navedene podatke neće učiniti dostupnim bilo kojoj trećoj strani bez izričitog pristanka korisnika.Sve informacije koje posjetitelj pošalje ili budu automatski zabilježene koriste se jedino i isključivo u skladu s ovom Izjavom.

Log zapisi
Hucuk. bilježi sve posjete svojim stranicama. Prikupljene informacije uključuju IP adresu klijenta, popis stranica koje je posjetio, vrstu preglednika i druge podatke. Hucuk na ovaj način prikupljene informacija koristi isključivo za vlastite potrebe iz sigurnosnih razloga i za statističke analize.

Kolačići
Kolačići koje koriste stranice Hucuk-a služe isključivo za identifikaciju sjednice pojedinog posjetitelja i ne bilježe nikakve druge informacije o posjetitelju, niti ih Hucuk ustupa trećim stranama.

Linkovi
Neki linkovi s ovih stranica pokazuju na druge stranice i resurse na Internetu koji nisu ni na koji način povezani s udrugom Hucuk, niti Hucuk ima kontrolu nad njima. Posjetitelji naših stranica se podsjećaju da prilikom posjeta drugim stranicama provjere izjave o privatnosti ili druge relevantne dokumente koji reguliraju način prikupljanja osobnih podataka posjetitelja.

Osobni podaci
Sve osobne podatke, a posebno adrese elektroničke pošte, kontakt brojeve telefona, mobilnih i faks uređaja koje posjetitelj pošalje korištenjem elektroničke pošte, kroz forme ili na bilo koji drugi način Hucuk tretira kao poslovnu tajnu i ne dijeli s trećim stranama.

Hucuk zadržava pravo izmjene ove izjave o privatnostii korištenja web stranice u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama, zbog toga se posjetiteljima preporuča periodička provjera sadržaja ove stranice.

Facebook