Poziv za studente – predavanje o upalnim bolestima crijeva u kontekstu visokog obrazovanja

Dragi studenti, pozivamo vas na predavanje: „Izjednačavanje mogućnosti u sustavu visokog obrazovanja za mlade oboljele od upalnih bolesti crijeva“ koje će se održati dana 28. veljače 2017. u prostorijama Rektorata (Trg maršala Tita 14, Zagreb, 10000-HR) s početkom u 13h.

Ured za studente s invaliditetom i Hrvatsko udruženje za Crohnovu bolest i Ulcerozni kolitis pozivaju koordinatore za studente s invaliditetom, nastavno i nenastavno osoblje te studente i sve zainteresirane na predavanje o upalnim bolestima crijeva u kontekstu visokog obrazovanja.
Predavanje u trajanju od sat vremena održati će doc.dr.sc. Silvija Čuković-Čavka, KBC Zagreb, Odjel za upalne bolesti crijeva – Referentni centar za upalne bolesti crijeva Ministarstva zdravstva, tijekom kojega će se predstaviti utjecaj upalnih bolesti crijeva na obrazovanje, tj. izazovi s kojima se susreću oboljeli od upalnih bolesti crijeva tijekom obrazovanja te kako nastavnici ili nastavnik mogu pomoći oboljelima od upalnih bolesti crijeva tijekom obrazovanja.

Zbog ograničenog broja mjesta, potrebno je najkasnije do 10. veljače, e-mailom poslati prijavu, na: uredssi@unizg.hr
U prijavi obavezno navesti: ime i prezime, titulu, kontakt (e-mail i mob.) i naziv sastavnice.
Svi sudionici će e-mailom biti obaviješteni o dvorani održavanja predavanja te će im na isti biti upućena i službena pozivnica…