IMPACT anketa Hrvatska

“IMPACT” anketa veliko je europsko istraživanje o kvaliteti života oboljelih od IBD-a u svim aspektima života. Anketu provodi EFCCA – Europska federacija za Crohnovu bolest i ulcerozni kolitis čiji je HUCUK član.
Do sada je u IMPACT-u sudjelovala većina zemalja članica EFCCA-e i prikupljeno je više od 5000 upitnika. Kako bi IMPACT bio dostupniji svim oboljelima EFCCA ga je prevela na sve jezike zemalja članica. Pred Vama je verzija na hrvatskom jeziku – “IMPACT anketa Hrvatska”.

impact croatia

Rezultati do sada obrađenih anketa prezentirani su na tiskovnoj konferenciji povodom Svjetskog dana upalnih bolesti crijeva u Europskom parlamentu, Europskoj komisiji, na gastroenterološkim kongresima. Ovo je najveća anketa provedena među oboljelima od ovih bolesti. Provode je oboljeli za oboljele, kako bi se poboljšao status oboljelih u Europi na području tržišta rada, socijalne sigurnosti, medicinske skrbi….

Vaše sudjelovanje od izuzetnog je značaja. Molimo Vas da izdvojite vrijeme i ispunite anketu.

Ukoliko Vas zanimaju rezultati do sada obrađenih anketa na europskom nivou možete ih preuzeti ovdje http://efcca-solutions.net

Anketa je anonimna!

Za pristup anketi potrebno je upisati e-mail adresu na koju ćete primiti link za ispunjavanje ankete. Možete upisati bilo koju e-mail adresu otvorenu na nekom od e-mail poslužitelja na koju imate pristup kako biste mogli otvoriti link koji će Vam biti poslan, ne morate unositi e-mail adresu koju svakodnevno koristite ako to ne želite.

Unos e-mail adrese za pristup anketi potreban je kako bi se anketa zaštitila od spama.
Nitko Vas na unesenu e-mail adresu neće kontaktirati ili je proslijediti trećoj strani.

Zahvaljujemo na sudjelovanju i doprinosu u izradi nacionalnog rezultata s kojim ćemo se kao HUCUK dalje boriti za prava oboljelih u Hrvatskoj pred relevantnim institucijama, ali i kao član EFCCA-e na europskom nivou.

impact croatia