Dan upalnih bolesti crijeva – 2019

19.05.2019 godine, u cijelom svijetu,  obilježava se Dan Upalnih bolesti crijeva (World IBD Day).U Hrvatskoj, u Zagrebu, mi ćemo ga obilježiti 18.05.2019 godine u subotu u Parku Zrinjevac gdje će naši volonteri udruženja širiti svjesnost o bolestima i družiti se sa oboljelima i svima koji nas dođu podržati. Ove godine će obilježavanje dana upalnih bolesti crijeva biti u Parku Zrinjevac nakon simboličnog Hoda za crijeva kojim ćemo pokazati da smo i mi tu sa svim problemima koje oboljeli imaju.

Program:

Hod za crijeva

10.00 h – okupljanje i start na Trgu Kralja Tomislava
10.00 h – 10.45 h – hod za crijeva – Trg Kralja Tomislava, Baruna Trenka, Gajeva, Katančićeva, Park Josipa Jurja Strossmayera, Hebrangova, Gajeva, Berislavićeva
10.45 h – dolazak U Park Zrinjevac

Zrinjevac:

10.45 h – Druženje i širenje svjesnosti o bolestima
13.00 h – Kraj uz puna srca i velikom nadom za bolje sutra

Dan UBC-a će obilježiti članovi udruženja, volonteri i svi oboljeli sa svojom familijom i prijateljima koji nam se žele pridružiti. Isto tako, kao i svake godine, potporu će nam pružiti i doktori i medicinske sestre. Volonteri HUCUK-a će dijeliti letke, brošure i širiti svjesnost o bolestima uz druženje i ugodnu zabavu. Biti će organizirane i sportske nagradne igre za koje ćemo dijeliti i simbolične nagrade.

Pozivamo sve oboljele i one koji to nisu da nas dođu podržati i svojim dolaskom obilježiti dan UBC-a. Čekamo Vas i vidimo se!!!! I zapamtite, Niste Sami!!!!!!

#WorldIBDDay2019 #HodZaCrijeva #maketheinvisiblevisible

Ruta hodanja Hod za crijeva

Dan upalin bolesti crijeva 2019